Julkisivumuuraus
Julkisivumuuraus
about_image

Julkisivun valinta on yksi suurimmista päätöksistä rakennusprojekteissa vaikka kyseessä juuri rakennettu tai vanha talo ulkoasua voi räätälöidä täysin projektikohtaisesti, mikä varmistaa, että vaativiakin julkisivusaanerauksia voidaan tehdä alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen.

Julkisivua ei enää valita pelkästään ulkonäön perusteella, vaan rakenteen alhaiset käyttökustannukset, vähäinen huollon tarve ja pitkäaikaiskestävyys ovat yhä tärkeämpiä kriteereitä ulkoseinän rakenneratkaisua ja julkisivua valittaessa.

Seinät voidaan muurata useista eri materiaaleista ja useilla eri muuraustekniikoilla.

Toteutamme kaikkein laajimmatkin muurausprojektit perinteisenä ja korkeatasoisena käsityönä tilaajan ja arkkitehdin toiveiden mukaisesti. 

Julkisivumuurauksessa jokainen työkohde on ainutlaatuinen ja uniikki.Julkisivun ulkonäköön voidaan vaikuttaa merkittävästi jo tiilen värillä ja profiililla, saumauslaastin valinnalla sekä itse muurauksessa tiilien limityksellä.

Useimmiten julkisivujen materiaalina käytetään tiiltä. Ammattitaidolla muurattu julkisivu on paitsi teknisesti kestävä ratkaisu myös esteettisesti kaunis. 


SB Muuraus Oy tarjoaa asiantuntevaa palvelua pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa muualla Suomessa.

Meillä on alalta vuosien kokemus ja ammattitaito. Kun tarvitset luotettavaa, kokenutta ja samalla kustannustehokasta muurausalan ammattilaista – ota yhteyttä!