Muuraus- ja rakennusurakointi
Muuraus- ja rakennusurakointi
about_image

SB Muuraus Oy suorittaa erilaisia julkisivujen ja väliseinien muuraustöitä. Hoidamme huolella muuraustyöt sekä sisällä että ulkona.

Olemme muuraustöiden ammattilaisia, joten korjaamme vanhatkin muuraukset asiantuntevasti.

Toimiva työnjohto, loistava asiakaspalvelu ja luotettavuus luovat kantavan pohjan jatkuvalle yhteistyölle, nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme innovatiivisia muurausalan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme tukemaan paremmin nykypäivän tarpeita.

Muuraus- ja korjaustöissä noudatamme tarkkaan asiakkaidemme ohjeita ja toiveita, joten soita ja pyydä urakkatarjous pääkaupunkiseudulla toimivalta rakentamiseen erikoistuneelta perheyritykseltä.

Muuraamme esim. pientaloja (omakotitalot, paritalot, rivitalot), erillistaloja sekä kerrostaloja. Yrityksemme asiakkaita ovat yksityiset ihmiset sekä erilaiset firmat joille teemme töitä aliurakalla.

Asiakkaanamme saatte kohteeseenne osaavat työntekijät tekemään laadukasta ja tarkkaa muurausta.

Muurattuja väliseiniä käytetään tyypillisesti kivirakenteisissa pientaloissa sekä myös kerrostaloissa. Kerrostaloissa väliseinämuurausta käytetään etenkin kosteissa tiloissa.

Muurattujen seinien raskaan rakenteen vuoksi seinät eristävät melko hyvin ääntä ja ne kestävät hyvin painaviakin ripustuksia. Tarpeen mukaan väliseiniä voidaan muurata niin tiilistä kuin erilaisista harkoistakin.

 Meidän toiminnan kulmakiviä ovat laadukas työ sekä sovitut aikataulut. 

SB Muuraus Oy perustaa toimintansa luotettavuuteen sekä toimitusvarmuuteen. Tahdomme, että meitä jäävät kaipaamaan tyytyväiset asiakkaat sekä yhteistyökumppanit.

SB Muuraus Oy tarjoaa asiantuntevaa palvelua pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa muualla Suomessa.