Väliseinämuuraus
Väliseinämuuraus
about_image

Väliseinämuuraus ammattitaidolla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Uudellamaalla

Väliseinämuuraus kannattaa antaa ammattilaisten käsiin, jotta työn lopputulos olisi mahdollisimman tarkka ja pitkäikäinen. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista muurauspalvelua. Kokenut tiimimme takaa, että projektit sujuvat suunnitellusti ja laadukkaasti alusta loppuun asti.

Muuraus laadukkaasti

Oli kyseessä sitten uudisrakentaminen, korjausrakentaminen tai remontti, meiltä saat luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja työmenetelmiä varmistaaksemme kestävät muuraustyöt. Voit luottaa asiantuntemukseen ja sitoutumiseen kaikissa projekteissa.

Muuratut väliseinät jakavat tilat

Erilaisten muurattavien väliseinien avulla talon, asunnon tai muun rakennuksen tiloja voidaan jaotella erilaisten tarpeiden tai jo aiemmin tehtyjen rakennussuunnitelmien mukaan. Suunnitelmiin on saattanut vaikuttaa esimerkiksi kotitaloudessa asuvien henkilöiden lukumäärä nyt ja tulevaisuudessa tai muut tilaan liittyvät tarpeet. Muurattuja väliseiniä on tyypillisesti kivirakenteisissa pientaloissa, mutta myös kerrostaloissa etenkin kosteissa tiloissa kuten säilytyskomeroissa, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti kiinteistöjen kellaritiloissa.

Väliseinä voi olla kantava tai kevyt

Väliseiniä on useita erilaisia ja osa niistä voidaan muurata kantavaksi ja osa kevyiksi. Kantavan väliseinän tai muun seinän muuraaminen voidaan toteuttaa esimerkiksi ponttiharkkojen avulla ohutsaumamuurauksella tai tiilillä. Myös kevyen väliseinän voi muurata edellä mainituilla tavoilla tai mahdollisesti väliseinälaatoilla.

Materiaali väliseinään valitaan tarpeiden mukaan

Muuratut seinät kestävät kosteutta, minkä johdosta niitä käytetään erityisesti kylmien teknistentilojen seininä. Lisäksi muuratut seinät eristävät myös melko hyvin ääntä. Tiilen raskaan rakenteen ansiosta seiniin saa painaviakin kiinnityksiä. Riippuen tarpeistanne voimme tehdä väliseiniä niin tiilestä kuin erilaisista harkoistakin.

SB Muuraus Oy tarjoaa asiantuntevaa palvelua Espoossa, pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa muualla Suomessa. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijainen tavoite, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset tarjoamalla laadukasta työtä ja erinomaista palvelua. Valitsemalla meidät kumppaniksesi voit olla varma, että muuraus tehdään ammattitaidolla ja huolellisesti, aina viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Kun tarvitset luotettavaa, kokenutta ja samalla kustannustehokasta muurausalan ammattilaista – ota yhteyttä!

Riihenmäentie 7, 04600 Mäntsälä

Y-tunnus: 2791701-1